maanantai 2. tammikuuta 2012

Hitunen ihmettelyä

Käväisin aamulla verikokeissa. Kaikki arvot, myös trombosyytit, olivat ihan hyvät, mutta silti mun pitää mennä huomenna uudestaan. Varmuuden vuoksi katsokaas, että ne varmasti myös pysyy hyvinä.

Mietin tässä vaan että mitähän väliä sillä enää tässä vaiheessa on? Lauantaina mulle ruvetaan siellä Turussa antamaan sytostaatteja, joiden tarkoitus on lamata mun oma luuydin lopullisesti. On tietysti ihan hyvä että siihen saakka (ja vähän pitempäänkin, eihän ne sytot heti ala vaikuttaa) trombosyytit on niin hyvät etten saa esim. massiivista sisäistä verenvuotoa, mutta eiköhän ne osaa sitä asiaa Turussakin tarkkailla. Huomiset verikokeet tuntuu sikälikin aika turhilta, että vaikka sieltä jotain laskusuuntaista löytyisikin, ei sille täällä enää ehditä tekemään yhtään mitään - ellei yhdessä yössä sitten tapahdu jotain totaaliromahdusta, mitä pidän tässä vaiheessa aika epätodennäköisenä.

Lyön siis vaikka vetoa että huomiset verikokeet ovat kaikin puolin turhat ja että lääkäri harjoittaa tässä nyt jonkinlaista hätävarjelun liioittelua (tai sitten se ei taas ole oikein ajatellut asiaa loppuun asti). Tosin samapa tuo, ei mulla ole hirveästi sananvaltaa tässä. Kiltisti ja valittamatta siis tallustelen sairaalalle huomennakin.