perjantai 10. helmikuuta 2012

Pikarahtia ja konsultointia

Eilen oli jostakin TYKSin uumenista löytynyt kaksi pakettia fosforiporetabletteja, jotka kiireen vilkkaa pistettiin tulemaan mulle matkahuollon pikarahtina. Tabletteja on ruhtinaalliset 20 kappaletta, ja kun niitä täytyy kolmesti päivässä ottaa, niin alle viikossahan ne loppuvat. Lääkäri lupasi selvitellä mistä niitä voisi saada lisää. Ilmeisesti kyse on aika harvinaisesta kamasta, sillä moisten löytymiseen oli tarvittu erinäisiäkin konsultaatiopuheluita eri alojen erikoislääkärien välillä. Huh huh sentään. Melkein hävettää kun miettii kuinka paljon eri ihmisten vaivannäköä tämä kaikki on vaatinut.

Ei tietenkään ole mitään takeita siitä että nuo auttavat, mutta tuleepahan ainakin kokeiltua. Valmis juoma maistuu jotakuinkin samalta kuin vitamiiniporetablettijuomat, eli itse asiassa ihan hyvältä. Paljon mieluummin mä sitä juon kuin olen tuntitolkulla sairaalassa tiputuksessa.

Eilen kävin muuten vähän kävelemässä - tosin ihan lyhyen lenkin vaan, kun tuli kylmä. Oli ilahduttavaa huomata että kunnon puolesta olisin jaksanut vähän enemmänkin. Tänään kokeilen varmasti uudestaan, vaikka pakkanen yhä paukkuukin. Ei näin aurinkoisena päivänä halua sisälläkään pysyä.