torstai 2. helmikuuta 2012

Hyvät ja huonot uutiset

Huonot uutiset ensin: tukisukkia ei ole vieläkään. Miten hitossa niitä voi olla niin hankala löytää tämän kokoisesta kaupungista? Tai no sukkia kyllä olisi, muttei oikean kokoisia. Ehkä mulla vaan on kummallisen kokoiset koivet. (Sopivat sukat on kylläkin nyt tilattu ja saan ne huomenna. Toivottavasti.)

Sitten hyvät uutiset: tämä on ollut ihan hyvä päivä. Verikoereissu meni paljon paremmin kuin maanantaina, jolloin pää oli ihan puuroa ja labrassa ruuhka. Tänään ei ollut kumpaakaan, pääsin jonottamatta sisään enkä tuntenut eläväni jossain rinnakkaistodellisuudessa. Voimat ovat siis oikeasti vähän kohentuneet.

Jaksoin myös tehdä ruokaa, ja mielialakin on ollut oikein hyvä. Eilen oli jostain syystä aika kurjaa, mikä lie stressin ja väsymyksen yhteisreaktio. Nyt näyttää onneksi taas valoisammalta. Ja vaikkei sillä nyt mun kannaltani mitään erityistä merkitystä olekaan, niin viikonloppukin on tulossa. Alkuviikosta pitää kiirettä, kun maanantaina on taas verikokeet ja tiistaina käynti Turussa. Mutta seuraavat kolme päivää saan olla ihan rauhassa. Tykkään. :)