lauantai 7. tammikuuta 2012

Eka sytopäivä

Ei sillä että tämä päivä olisi vielä ohi, tipassa olen nimittäin edelleen. Mutta kello on jo sen verran paljon että eiköhän raportti ole jo ihan aiheellinen.

Tai no, mitään sen ihmeempää raportoitavaa ei kyllä ole. Olen väsynyt ja vähän huonovointinen ja päänsärkyinen, aika perusolo kun ottaa huomioon että olen saanut sytostaatteja. Fiilis on kuitenkin ihan kohtalainen, mikään ei varsinaisesti ahdista tai masenna. Ruokahalua ei pahemmin ole, mutta eihän sitä ikinä.

Alan hiljalleen sopeutua vieraan sairaalan ja uuden hoitomuodon vaatimaan rytmiin. Täällä moni asia on (ymmärrettävästi) paljon tarkempaa kuin Tampereella perussytojen kanssa, ja aluksi ahdisti kun en muutenkaan tuntenut talon tapoja tai hoitajia. Nyt alkaa helpottaa, muutama hoitaja on tullut tutuksi ja vaadittavat rutiinit vaikuttavat jo ihan inhimillisiltä. (Ei täällä nyt mitään ihmeellisyyksiä vaadita, mutta kun ei ole esim. tottunut käyttämään pahanmakuista (tai ylipäätään minkäälaista) suuvettä, tuntuu se(kin) aluksi aika mälsältä.)

Olen katsellut aika paljon ikkunasta ulos. Turku vaikuttaa kivalta kaupungilta, pitää tulla tänne joskus terveenäkin.