sunnuntai 15. elokuuta 2010

Lääkevaikeus

Mun pitäisi ottaa vatsansuojalääke tyhjään mahaan.

Olen tottunut ottamaan lääkkeet aamuisin, suunnilleen aamukahvin ja aamupalan välissä. Jos otan lääkkeen heti herättyäni, en ilmeisestikään saisi heti juoda kahvia, mikä on silkka mahdottomuus, koska päätä alkaa särkeä ja niskat menee jumiin ja olen koko loppupäivän ihan unessa.

En myöskään voi ottaa lääkettä kahvin ja aamupalan välissä, koska nälkä ehtii kasvaa liian suureksi, eikä aikakaan sitä paitsi riitä. Syömisen jälkeen pitäisi odotella pari tuntia, mikä ainakin arkiaamuisin on vaikeaa, sillä joudun lähtemään kouluun.

No entä jos ottaisin lääkkeet mukaan kouluun? Muuten hyvä, mutta unohtaisin kuitenkin ottaa sen, plus että tulisihan siitä nyt muutenkin täysin turhaa sähläystä. En haluu.

No koulun jälkeen sitten? Pari tuntia välipalan syömisestä? Se olisi vissiin fiksuinta. Paitsi että taas tulee eteen muistamiskysymys, koska edelleenkin olen tottunut ottamaan lääkkeet aamuisin.

Seuraava vaihtoehto olisi sitten lääkitä itseään juuri ennen nukkumaanmenoa, mutta koska harrastan iltasyöpöttelyä, saattaa uni iskeä ennen kuin saan nielaistua lääkkeen. (Toisaalta tässä olisi hyvä sauma pyrkiä eroon myöhään illalla syömisestä.)

Joka tapauksessa ihan hemmetin vaikeaa. Argh!