tiistai 25. syyskuuta 2012

Pikavisiitti Turkuun

Tänään käväisin pitkästä aikaa näyttämässä naamaani Turussa. Ohjelmassa oli verikokeiden lisäksi myös jälleen luuydinnäyte, joten en voi väittää että olisin lähtenyt matkaan riemusta kiljuen. Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin: näytteenotossa iski vanha tuttu paniikki ja hyperventilaatio päälle, mutta homma oli onneksi ohi suunnilleen viidessä minuutissa, ja oli muutenkin ehkä sujuvin luuydinpunktio ikinä. Suurin ongelma löytyi siis tälläkin kertaa korvien välistä.

Verikoetulokset olivat kerrassaan mahtavat. Hemoglobiini oli jo lähes 130, ja munuaisarvokin laskenut entisestään. Mun hyvää vointiani kävi ihmettelemässä kokonainen lääkäriarmeija, joka yhteistuumin päätti että seuraavan kerran nähdään vasta parin kuukauden päästä. Jee!

Huomenna sitten munuaispuolen lääkäri täällä Tampereella. Ja parin viikon päästä sydänkontrolli. Mutta ne menevät mukavasti arkielämän sivussa, varsinkin kun kummankin suhteen tilanne näyttää aika stabiililta. Ei siis pahemmin tarvitse pelätä tai jännittää, riittää että viitsii vaivautua paikalle.