tiistai 20. joulukuuta 2011

Käytä hammaslankaa

Kävin sitten siellä hammaslääkärissä, ja kuten ennustin, palasin sieltä suoraan kotiin enkä mennyt osastolle vaatimaan ennenaikaisia verikokeita. Tosin on pakko sanoa että ei ole erityisen kituvainen olo: voimat on kyllä ihan lopussa, mutta olen ihan hyväntuulinen, eikä suukaan ole kipeä (valkosolut ei siis ilmeisesti ole vielä ainakaan ihan nollassa). Ruokahalua ei erityisemmin ole, mutta ei toisaalta pahoinvointiakaan. Kaiken kaikkiaan olen paremmassa kunnossa kuin mitä etukäteen oletin.

Purukalustokin voi ihan hyvin. Ei reikiä, ei ientulehdusta, pikkuisen hammaskiveä mutta ei kuulemma haitaksi saakka. Yläpurenta. Hammaslankaa kuulemma kannattaisi käyttää. (Mikä siinä onkin että tuosta asiasta täytyy aina pitää vähintään kymmenen minuutin luento?) Olisin melkein voinut diagnosoida nämä asiat itsekin, mutta hyvä että tuli nyt varmistettua ammattilaisen toimesta.

Huomenna sitten verikokeisiin. Tankkauksia varmaan tulee, toivottavasti ei muuta. Olen kyllä täysin valmistautunut siihen että joulu menee kipeänä sairaalassa, mutta siltikin hiljaa mielessäni toivoisin olevani kotikuntoinen. Ei olisi ehkä ihan niin mälsää.