keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pitäis varmaan vaihtaa soittoääni

Meillä kuuluu koulun keskusradiosta aina Radio Nova, silleen hiljaa taustalla. Tänään iltapäivällä ilahduin kun tuli kerrankin hyvä biisi, ja Novalle vieläpä jokseenkin epätyypillinen. Virkistävää.

Tuntia myöhemmin katsahdin puhelintani, joka oli koko ajan ollut housuntaskussa äänet päällä - siltä varalta siis että lääkäri soittaisi verikokeista. No, sairaalasta oli tullut puhelu, mutta en tajunnut miten olin voinut missata sen. Kunnes suoritin päässäni pientä yhteenlaskua...

Se hyvä biisi ei ollutkaan tullut radiosta vaan mun taskussa olleesta puhelimesta. Voi helkkari että tuli älykäs olo. Onneksi lääkäri soitteli sitten vielä uudestaan, joten sain oleellisen informaation.

Tulehdusarvo oli vaan 15, joten vältyin tällä kertaa antibioottikuurilta. Muut veriarvot oli suht ok, mutta sen verran alakanttiin että ylihuomiselle määrättiin vielä uudet verikokeet. Lääkäri sanoi että tää on ihan normaalia luuytimen vajaakuntoisuutta sädehoidon jälkeen, ja että vaikka trombosyytit ja valkosolut oli matalahkot, ei mulle pitäisi tästä flunssasta koitua normaalia suurempaa vaaraa. Hyvä pointti kyllä, en ollutkaan ajatellut asiaa siltä kantilta.

En sano että vointi olisi paranemaan päin, mutta ei se kyllä huonommaksikaan ole mennyt. Siitä kertoo jo se etten ole kuolemanväsynyt, vaan itse asiassa vähän turhautunut kun en vielä pääse lenkille. Nyt en tosin meniskään, kun tuolla (vaihteeksi) sataa. Mutta yleisesti ottaen. Tahtoo liikkumaan!