perjantai 27. elokuuta 2010

Viikonloppu

Se olisi sitten viikonloppu. Voin kertoa että tulee tarpeeseen.

Aika hauskaa että viikonloppu taas pitkästä aikaa merkitseekin jotain. Kuukausitolkulla on ollut ihan yhdentekevää onko keskiviikko vai sunnuntai vai pääsiäinen vai maailmanloppu, kun kuitenkin aina on kipeä. Nyt olen selvinnyt taas yhdestä kouluviikosta (ja sädehoitoviikosta) kunnialla, ja ansainnut parin päivän hengähdystauon. Ihanaa elää vaihteen vuoksi ihan vaan normaalisti.

Normaaliin perjantaihini on muuten ehtinyt jo kuulua uimahallireissu. Tykkään tosi paljon uimisesta, ja olen siinä jopa ihan hyvä. (Tai no keskiverto, mutta hyvä siihen nähden että yleensä olen kaikissa lajeissa lähtökohtaisesti paska.) Se ei vaan hirveästi auta jos kunto on kehno. Joskus aiemmin olen vetänyt jopa 2,5 kilometrin lenkkejä, nyt jaksoin vaivoin uida kilometrin kun oikein pinnistin (ja syntymäheikot käsilihakseni huutavat nyt jo hoosiannaa). Tosin tässä tilanteessa se kilometrikin on oikein hyvä - kuukausi sitten kun makasin vielä sairaalassa oikein kunnon tappoinfektion kourissa.

Uinnin jälkeen käväisin alkossa hakemassa itselleni perjantaipullon (pienen pullollisen luomupunaviiniä) sekä ruokakaupassa hieman sinihomejuusto-ostoksilla. Kuntokuuri on edennyt sikäli hyvin että paino on laskenut jo pari kiloa, joten pieni herkuttelu lienee ihan paikallaan. Hieman tosin epäilyttää tuo viini, sikäli siis että ruokatorvi tuntuu olevan vähän herkkänä (lienee sädehoidon sivuvaikutuksia). Se ei siis ehkä tykkää mistään kovin voimakkaasta tai happamasta - toisaalta äsken söin mausteista kanakeittoa, ruisleipää ja tuoremehua suht onnistuneesti. Pitää vaan muistaa niellä tarpeeksi hitaasti.

Nyt hiukan teetä ja ehkä joku hyvä kirja. Hauskaa viikonloppua kaikille!