sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tilastoja ja kiitoksia

Olen kotona taas. Hiljalleen alkaa oikeasti olla sellainen olo että sytostaattihoidot ovat taaksejäänyttä elämää, ja että katseen voi siirtää jo reippaasti tulevaan.

Olen ollut aika laiska vastaamaan kommentteihin, mutta voitte olla varmoja että jokainen on luettu ja jokaisesta on iloittu. On ihan mieletöntä kuinka paljon tsemppausta ja välittämistä olen tämän blogin kautta saanut. Helmikuussa ajattelin että tästä tulee lähinnä muistio itselle ja informaatiokanava tutuille - ja että mahdollisesti joku samassa tilanteessa olevakin saattaa tämän löytää ja innostua lukemaan.

No, tilanne on nyt se, että blogissa on helmikuusta lähtien käyty yli 15 000 kertaa yli 4500 erillisen kävijän toimesta. Se on paljon se! Bloggerin ja Blogilistan tilaajamääristä päätellen myös vakilukijoita on runsain mitoin - ja se tietysti lämmittää kovasti pienen kipeän bloggaajan sydäntä.

Haluaisinkin nyt sanoa että KIITOS! Blogin pitäminen itsessään on ollut todellinen henkireikä, mutta kaikkein hienointa on kuitenkin ollut se että tätä on luettu ja kommentoitu. Mun elämä olisi kuluneen puolen vuoden aikana ollut huomattavasti synkempää ilman teitä.