tiistai 13. huhtikuuta 2010

Am I missing an eyebrow?

Eilisen saldo: koneella istumista, syömistä, neulomista, syömistä, kaupassakäyntiä, vähän lisää syömistä, syömistä, syömistä, syömistä. Koko ajan oli mukamas nälkä, ja kun parempaakaan tekemistä ei ollut, tuli sitten ahdettua ruokaa kupuun suunnilleen kolmen edestä.

Näinä hyvinä viikkoina tarvitsisin kyllä elämän. Haluan töihin ja kouluun ja lenkille ja ihan kaikkialle. En halua joutua keksimään itselleni väkisin tekemistä, haluan väsähtää jonkun muunkin kuin vain alhaisen hemoglobiinin takia. Suoraan sanottuna olen melko turhautunut.

Tänään on onneksi tiedossa ohjelmaa, muutakin kuin verikokeissa käynti siis. Ja huomenna voisin piruuttanikin käväistä kaupungilla, investoida lenkkareihin ja lähteä kävelylenkille. Kai minut joku sieltä pururadan varresta korjaa talteen jos vaikka sattuisinkin pökertymään.

Otsikko muuten viittaa merkittävästi harventuneisiin kulmakarvoihini (sekä siihen että koneella istumiseni on koostunut hyvin suurelta osin Mythbustersin katsomisesta). Melkein tekisi mieli nyppiä (tai kärventää) loputkin karvat veks, mutta antaa nyt vielä toistaiseksi olla. Ei noihin kukaan kuitenkaan huomiota kiinnitä.