torstai 18. maaliskuuta 2010

Trööt

Eilen aamulla sain niistämällä aikaan pienoisen nenäverenvuodon. Sen johdosta päätettiin aikaistaa alun perin täksi päiväksi suunniteltuja väliverikokeita päivällä, ja niinhän siinä kävi että veritankkaukseen jouduin. Lisäksi tulehdusarvo oli pikkuisen koholla ja valkosolut matalalla, joten jouduin myös aloittamaan antibioottikuurin.

Periaatteessa olisin saanut lähteä yöksi kotiin (ja mielelläni sen olisin tehnytkin, aina oma sänky sairaalavuoteen hakkaa), mutta tiputuksessa meni aika myöhään, minkä lisäksi tänä aamuna olisi joka tapauksessa pitänyt lähteä uudestaan verikokeisiin. Tällä kertaa oli siis helpointa jäädä yöksi osastolle.

Ja mikäpä siellä toisaalta oli ollessa kun vointi kumminkin oli ihan hyvä ja viihdykettäkin ihan riittämiin. Tosin väkisinhän tuli taas sitäkin mietittyä kuinka kiva olisi viettää iltaa terveenä ihmisten parissa. Enkä minä edes ole erityisen sosiaalinen, hemmetti.

Veriarvot ovat nyt kumminkin nousussa (paitsi tulehdusarvo toivon mukaan laskussa), ja voinnin pitäisi nyt ihan kunnolla lähteä tästä kohenemaan. Huomenna ja maanantaina vielä verikokeet, ja sitten saanenkin olla suht rauhassa. Kivaa!