sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tarinoita pöntöltä

Ulostaminen ei aina ole ihan helppoa, varsinkin jos maha on vähääkään jumissa ja peruskunto nollan alapuolella. Yritä siinä nyt sitten ponnistaa kun jo pelkkä sängystä ylös pääseminenkin hengästyttää... Ulostuslääkkeet pehmittävät toki ja saavat alavatsan kipristelemään lupaavasti, mutta annas olla kun sitä liisteriä pitäisi ruveta ulos pukkaamaan. Ei paljoa naurata.

Niin että tämmöistä tänään. Vatsan toiminta saattaa vaikuttaa pieneltä asialta kun sitä vertaa itse syöpään, mutta uskokaa pois, toimiva vatsa on yksi elämän parhaista asioista, eikä ole kivaa kun sekin kaiken muun hyvän lisäksi ihmisparalta riistetään. (Tämänpäiväisen pönttöepisodin jälkeen tilanne vaikuttaa kyllä jo huomattavasti paremmalta.)

Muuten tästä päivästä ei ole paljoakaan sanottavaa. Nukuin kyllä ihan hyvin, mutta jotenkin on silti ollut pientä alakuloa ilmassa. Päikkäreitäkin yritin, mutta uni ei tullut. Onneksi vaatteet päällä peiton alla makoilu on kivaa. Vähän olisi mukamas kehno olokin, saattaa johtua syömisestä tai syömättömyydestä tai kuun ja tähtien asennosta, niin että mitäpä tuohon liiaksi huomiota kiinnittämään. Ihan tyytyväinen kuitenkin olen siihen että päivä rupeaa hiljalleen olemaan pulkassa, pääsenpähän taas yöunille ja sitä kautta uuteen (ja toivottavasti parempaan) päivään.