sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Vaivoja

Nukun yö yöltä huonommin. Uni on levotonta, heräilen jatkuvasti, missään asennossa ei oikein saa oltua. Meininki on vähän sama kuin sytojen jälkeen, joskin nyt on tietenkin parempi olo enkä onneksi näe painajaisia. Mutta tänäkin aamuna oli pakko nousta jo kuudelta kun sängyssä olo tuntui liian ahdistavalta.

Voisikohan tämä johtua ihan vaan janosta? Yritän olla öisin juomatta, jotta ei päivisin tarvitsisi niin kovasti pingottaa tuon nesterajoituksen kanssa, mutta kostautuuko se sitten näin? Vai onkohan kesä yllättänyt mut ja täällä on yksinkertaisesti vaan liian kuuma?

Toinen ongelma on ihonhoidollinen. Näppylöitä ei juurikaan enää ole, mutta iho on niin rutikuiva, että se hilseilee vaikka tungen siihen rasvaa tunnin välein. Koko ajan tuntuu niin kuin naamalla olisi kuivahtanut kiristävä savinaamio. En ole osannut päättää, onko tämä joku näppylöiden jälkitila, vai saako kenties aurinko mun ihoni kesimään näin. Näppyläjatkumo kuulostaisi loogiselta, mutta toisaalta olen kyllä ollut auringossakin... Tosin siinä tapauksessa myös käsivarsien ja miehustan alueen pitäisi hilseillä, eikä siitä kyllä ole mitään viitteitä. Väitän edelleen että tällä on jotain tekemistä käänteishyljinnän (tai ylipäätään siirron) kanssa, vaikka lääkäri ei sitä kovin todennäköisenä pitänytkään. Ei mun naamani nimittäin ole koskaan aiemmin käyttäynyt näin.

Huomenna verikokeet, viikon päästä toiset, kahden viikon päästä (viimeistään) munuaislääkärin vastaanotto. Ja kolmen viikon päästä Turkuun. Ihan hassua kun saa pääsääntöisesti olla ihan vaan kotona.