tiistai 27. syyskuuta 2011

Kuumemittari teki pesän mun kainaloon

Kello on yli neljän ja virka-aika on ohi, joten jos kuume tänään vielä nousee, se tietää reissua ensiapuun. Kovasti kyllä paleltaa ja olenkin mittaillut kuumetta säännöllisesti, mutta ei se piru vaan ole noussut. Toivottavasti ei nouse sitten keskellä yötä... Unenpöpperössä en tosiaan haluaisi joutua lähtemään yhtään mihinkään - ja kokemuksesta tiedän etten myöskään lähde, vaikka syytä olisi. Omassa sängyssä kärvistely on paljon kivempaa.

No, vaikka kuume pysyisikin poissa, saattaa huomenna silti olla edessä soitto osastolle. Jaksaminen ei tosiaan ole mitään huippuluokkaa, ja epäilen että hemoglobiini huitelee jo nyt jossain kahdeksankympin hujakoilla. Tankkausta siis ehkä joka tapauksessa tarvitsisin.

Ja kun nyt vaivojen luettelun makuun päästiin, niin mainittakoon vielä että maha on kipeä (siis jollain tapaa herkkä tai arka, vähän niin kuin mahataudin jäljiltä), eikä sen tähden oikein tee mieli syödä mitään, vaikka tarvetta olisikin. Tosin mulla on enää yksi pitsanpala pakkasessa jemmassa, niin että eipä sitä juuri olisikaan mitä syödä... Hirveän vaikeaa tämä infektiottomuus, kaikki suunnitelmat menee ihan uusiksi kun en ole yhtään osannut varautua. Hmph.