sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Yleistä olotilajaarittelua

Melkein voisin kirjoittaa tänne tasan saman sepustuksen kuin eilenkin. Pääasiallisina riesoina ovat olleet pahoinvointi ja kiukutteleva maha. Toisaalta mikäs tässä on ollut ollessa, puuroakin on taas tullut keiteltyä, tosin rapputuolilla istuen (mutta niin saattaisin tehdä terveenäkin, ihan silkkaa laiskuuttani).

Saa nähdä millaiseksi ensi viikko muodostuu. Ensimmäiset verikokeet on määrätty torstaille, jaksanko sinne saakka vai iskeekö infektio jo aiemmin? Voisiko olla että pienempi sytomäärä vaikuttaisi myös siihen ettei infektiota tulisi niin herkästi? (Tai siis valkosoluarvostahan se on kiinni, elättelen toiveita että nollavaihe kestää mahdollisimman vähän aikaa.) Pysyykö hemoglobiini siinä määrin siedettävänä että jaksan tehdä asioita suht hyvällä fiiliksellä?

Päivä kerrallaan, ei siinä muukaan auta. Yllättävän nopeasti ovat kyllä menneet viimeiset kolme päivää, jotka oletusarvoisesti olivat niitä pahimpia. Tuskin tässä enää mitään ihan älytöntä takapakkia tulee... Tai siis ei tule! Ainakaan mitään tyhmiä pitkittyneitä infektioita! Nih! (Hmm, mulla olis viimekertaisia antibiootteja kaapissa puoli pakettia, mitähän lääkäri tykkäis jos söisin ne varmuuden vuoksi vähän niin kuin ennaltaehkäisevästi tuolta pois... Hmm hmm.)