sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kirppistelyä

Tarjoutui tilaisuus lähteä kirppikselle, joten minähän lähdin.

Jaksoin kiertää ison myyntihallin kokonaan läpi. Muutaman vaatteen raahasin jopa sovituskoppiin, mutta mitään riittävän kivaa (ja sopivan kokoista) en löytänyt. Pitää kuitenkin mennä joku toinen kerta penkomaan tarkemmin, nyt en jaksanut kuin vähän katsella päältä. Istumataukojakin oli pakko välillä pitää, kun kroppa ei millään tahtonut jaksaa pysyä pystysuorassa asennossa. Näin vajaakuntoisena sitä todella huomaa, että seisominen on keholle raskaampaa kuin istuminen. Normaalikuntoisena moista ei edes tule ajateltua, ellei sitten jostain syystä joudu seisomaan koko päivää tai ole muuten vaan poikkeuksellisen väsynyt. Ja harva normaalikuntoinen kulkee väsyneenäkään puolittain kumarassa niin kuin minä tänään. Lysähtänyt asento on selvästi vähemmän raskas kuin ryhdikäs, heh!

Kirppisreissun jälkeen nautittiin vielä hieman virvokkeita puutarhakeinussa. Kovasti tekisi vielä mieli lähteä jonnekin nauttimaan tuosta helteestä, mutta voimat eivät valitettavasti taida enää riittää. Toisaalta olen kuitenkin hirmu hyvillä mielin siitä että tuli tuolla kirppiksellä käytyä. Paikka oli vähän syrjässä ja entuudestaan vieras, mutta tämänpäiväisen perusteella sanoisin hankkiutuvani sinne ehdottomasti jossain vaiheessa uudestaan. Keskustan kirpputoreilla on niin hiton ahdasta ettei niillä juuri huvita viettää aikaa. Laitakaupungilla sen sijaan on selvästi varaa asetella tavarat esille väljemmin (eikä siellä muutenkaan ole niin hirveää ruuhkaa).

Saa muuten nähdä millainen vointi huomenna on. Yleensähän sunnuntain ja maanantain välinen yö on ollut jonkinlainen taitekohta, mutta nyt vointi on ollut niin hyvä etten ehkä huomaa voinnissani mitään eroa. Tai sitten oloni taittuu suorastaan superhyväksi! Huomenna se selviää, pysykää kuulolla.