keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Turhauma kenkäkaupassa

Koska kengännumeroni on 42, on mulla normaalistikin vaikeuksia löytää sopivia kenkiä. Koot loppuu järjestään neliykköseen, ja ne muutamat mallit joissa isompia kokoja olisi, eivät yleensä ole sellaisia joita haluaisin jalkaani laittaa. Silti mulla on tapana kiusata itseäni kiertelemällä kenkäkaupoissa ja markettien kenkäosastoilla, ihan vaan tajutakseni mistä kaikesta jään paitsi. Hieno tapa kasvattaa tukahdutettua katkeruutta.

Eilen olin tuolla paikallisessa automarketissa ruokaostoksilla, sivutavoitteenani löytää kiva keväthattu. Katsastin toki myös kenkätarjonnan, ja sattumalta myynnissä oli a) riittävän isoja, b) mukavan edullisia ja c) oikeasti kivannäköisiä töppösiä. Teki mieli hakata päätä johonkin hyllynreunaan, sillä eihän näihin turbokoipiin tällä hetkellä mahdu yhtään mikään, joten sovittamisestakin olisi tullut pelkästään paha mieli. Melkein olisi kyllä voinut investoida sen pari kymppiä ilman sovitustakin ja toivoa että jalat kesäksi tokeentuisivat, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut. Kuljetaan sitten koko kesä tennareissa, hemmetti. (En kyllä ole testannut mahtuvatko nekään enää. Huoh.)

No, lätsän sentään löysin. Kiva että on nyt joku välimallin hattukin, ettei tarvitse suoraan piposta hellehattuun hypätä.