lauantai 14. huhtikuuta 2012

Nesteet liikkeelle

Torstaina menin Turkuun käväisemään, mutta ne pirulaiset päästivät mut vasta tänään kotiin. Mrh. Toisaalta sain apua tämänhetkisistä ongelmista isoimpaan, eli siihen turvotukseen, joten ei tämä nyt sentään ihan turha reissu ollut.

Tarkoituksena oli siis saada nesteet liikkeelle ja löytää syy niiden kerääntymiselle. Ravasin kaikenmaailman keuhkokuvissa ja sydämen ultraäänissä, mutta niiden perusteella kaikki oli ihan kunnossa. On siis edelleen mysteeri miksi mun nestekierto ei toimi normaalisti, vaikka asiaa kuulemma oli pähkäilty oikein useamman lääkärin toimesta.

Turvotus onneksi saatiin suurimmaksi osaksi laskemaan nesteenpoistolääkityksellä. Lääkitys jatkuu edelleen, joten odotettavissa on, että ainakin seuraavat kaksi viikkoa kengät mahtuvat taas kevyesti jalkaan. Mahtavaa! Jalat tosin ovat edelleen puutuneet ja tunnottomat, mutta se on pieni harmi sen rinnalla, että olo on oikeasti tosi paljon parempi kuin vielä torstaina. Nestekertymä siis selvästi vaikutti mun jaksamiseen yleisemminkin.

Seuraava Turun-reissu on 26. päivä, eikä väliverikokeitakaan kuulemma tarvita ennen sitä. Turha silti kuvitella että saisin olla rauhassa... Tässä välissä joudun nimittäin ravaamaan munuaispolin tutkimuksissa täällä Tampereella. Kiireistä on sairaan elämä.