perjantai 23. joulukuuta 2011

Krääh

Lyhyesti: kävin verikokeissa, kaikki suht ok mutta huomenna uudestaan. Ei niinku yhtään nappais. Pitäkää peukkuja että trombosyytit olis huomiseksi laskeneet tiputusrajan alle, ettei tuolla olisi pakko ravata koko helkkarin pyhiä.

Lääkäriltäkin pääsi vaihteeksi oikein kunnon aivopieru, joka mun ärsyyntyneissä aivoissani muttui lähinnä suorasanaiseksi kettuiluksi:

"Olitko sä suunnitellut lähteväksi jouluksi johonkin pitemmällekin?"

Juu, lento Thaimaahan lähtis tänään, mutta kai mä voin sitä tän kerran lykätä. Vai voisko sittenkin olla niin ettei syöpäpotilaan hirveästi kannata suunnitella mitään isompia menoja ainakaan siihen vaiheeseen kun solut oletettavasti on matalalla? Tosin eihän sitä toisaalta terve ihminen tule ajatelleeksi, vaikka nyt sattuisikin olemaan koulutukseltaan esim. lääkäri.

Ärrinmurrin ja anteeksi. Ottaa aivoon.

*

Jahka tästä vähän rauhoitun, voisin koettaa jaksaa tehdä pientä joulusiivousta. Ja sitten voisin koettaa jaksaa lähteä kauppaan hankkimaan hiukan herkkuja. Raportoin tänne kyllä varmaan huomennakin jotain, mutta siltä varalta että jollakulla nyt sattuisi olemaan huomenissa parempaakin tekemistä kuin mun blogini lukeminen, toivotan tässä vaiheessa kaikille oikein hyvää joulua. :)