maanantai 4. kesäkuuta 2012

Lomat on lomittu

Siinä meni sitten sekin neljä päivää. Lauantaina oli niin paljon puuhaa että sekä eilinen että tämä päivä on mennyt lähinnä huilatessa... Mutta kivaa toisaalta että edes joskus jaksaa.

Huomenna heti aamusta sairaalaan. Taksi on jo soitettu valmiiksi, enää pitäisi pakata sairaalakassi ettei aamulla tarvitse hosua. Yritän tsempata itseäni pysymään lujana jos lääkäri ehdottaa että pitäisi jäädä vielä torstain jälkeenkin osastolle makaamaan. En jää. Piste. Ni.

Soitin myös Turkuun ja sovin seuraavan kontrolliajan sinne. Ensi viikon tiistaina menen, mikäli siis tämän viikon sairaalakeikka sujuu ongelmitta. Sen jälkeen voisinkin viettää hetken ns. kesälomaa, eli vaikkapa pari (kolme neljä kymmenen) viikkoa täysin sairaalatonta olemista.

Mulla on muuten naama täynnä näppylöitä. Joko muhun on iskenyt joku myöhäisteini-iän akne, tai sitten käänteishyljintä on vihdoin alkanut ilmoitella olemassaolostaan. Lääkärillekin mainitsin asiasta puhelimessa, se käski vaan tarkkailla tilannetta, kun "ei sille kumminkaan mitään tehtäisi vaikka se käänteishyljintää olisikin". Johtuen siis esiintymän paikallisuudesta, näppyjä ei tosiaan ole missään muualla. (Huoh, kai ne vaan on finnejä. Mutta onhan toivossa hyvä elää.)