maanantai 30. heinäkuuta 2012

Meri-ilman parantava vaikutus

Olin vajaan viikon rannikolla, paino putosi kaksi kiloa. Ihan hirveästi ei ylimääräistä nestettä siis enää ole. Kintut kiittää! Muutenkin olo on varsin kelvollinen.

Tänään kävin munuaislääkärin juttusilla. Munuaisarvo se vaan jatkaa nousuaan, eikä kukaan oikein tiedä miksi. Mulla on joitakin sellaisia lääkkeitä jotka siihen voivat vaikuttaa, mutta aikamoista arvailua sekin tuntuu olevan. Toistaiseksi kuitenkin vain tarkkaillaan tilannetta, seuraavat verikokeet asian tiimoilta ovat parin viikon päästä.

Lääkityksiä vähän fiksailtiin, ja aloitettiin yksi kokonaan uusi lääkekin, nimittäin Thyroxin. Mulla siis todella on lievä kilpirauhasen vajaatoiminta, jota nyt yritetään saada lääkityksellä hallintaan. Olishan se tietysti kiva ettei koko ajan paleltaisi tai väsyttäisi - olettaen että nuo oireet nyt johtuu kilpirauhasesta, eikä jostain muusta vammasta. Kovin nopeasti lääkkeen vaikutus ei ala näkyä, joten kärsivällisyyttä tarvitaan edelleen. Plääh.

Huomenna Turkuun. Tiedossa verikokeiden lisäksi kaikenlaisia keuhkotutkimuksia. Voin kyllä ilman tutkimuksiakin sanoa, etteivät ne kovin hyvin toimi. Mutta onpahan siitäkin sitten mustaa valkoisella.