keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

68

Kävin eilen verikokeissa, ja äsken lääkäri soitteli tuloksista. Hemoglobiini oli vaivaiset 68, joten menen huomenna tankkaukseen. Ilmankos onkin ollut vähän hutera olo... Olen pistänyt sen lähinnä flunssan ja heikkojen keuhkojen piikkiin, mutta näköjään syy löytyy ihan solutasolta.

Toinen päin mäntyä oleva arvo on munuaisarvo, joka vaan nousee nousemistaan. Vähän huolestuttaa, mutta toisaalta tilanne saattaa kuulemma johtua tuosta huonosta hemoglobiinistakin ja niin ollen parantua tankkauksen myötä. Toivottavasti niin olisi. Mullahan siis joka tapauksessa on sytojen aiheuttama munuaisvaurio jolle ei oikein voi tehdä mitään, mutta ainakin voisi toivoa että tilanne pysyisi stabiilina.

Flunssa on hellittämään päin, ehkä. Viime yö oli taas vähän vaikeampi, mutta toisaalta nyt päivän mittaan en ole pahemmin yskinyt. Suuremmaksi ongelmaksi onkin noussut pahoinvointi: tässä viikon mittaan olen halaillut pönttöä useampaan otteeseen. Mainitsin tästä lääkärillekin, mutta se ei tuntunut olevan huolissaan. Ehkäpä mun kroppani on muuten vaan vähän sekaisin.

EDIT. Sehän piti vielä sanoa, että luuydinnäytteestä ei ollut löytynyt moitittavaa. Sen suhteen ollaan siis selvillä vesillä. :)