torstai 20. toukokuuta 2010

Viides sytostaattiraportti


















Kuvatus otettu suunnilleen tunti sitten sairaalassa. Olosuhteisiin nähden näytän sangen freesiltä.

Viidennet sytostaatit menivät ilman sen suurempia ongelmia. Telkkaria tuli katsottua paljon, mutta mikäs siinä, aika meni nopeasti. En ollut kovinkaan kipeä tai väsynyt, eikä mistään muutenkaan ole mitään sen kummempaa sanottavaa. Kuin tylsää.

Paitsi että se Turku. Olivat olleet sitä mieltä että joo, hoidetaan, MIKÄLI tauti on ensin ollut jokusen kuukauden remissiossa. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollinen Turun reissu ajoittuu marraskuulle, ja kesä menee näiden sytostaattien kanssa, joita päätettiin antaa yhteensä kahdeksan kuuria. Kolme siis olisi vielä edessä. Ja todennäköisesti myös sädehoito siihen päälle.

Raskaamman kautta siis mennään. Tavallaan en ole yhtään ilahtunut, mutta toisaalta on huojentavaa että saan toipua kaikessa rauhassa muutaman kuukauden ennen loppurutistusta. Toisaalta se tarkoittaa sitä että olen koko ensi talvenkin sairauslomalla, mikä ei mitenkään varsinaisesti kiehdo. Vaikka toisaalta eipä mulla varmaan hirveästi muutakaan tekemistä olisi.

No, näillä mennään. Syöpäelämää heinäkuun loppuun, sitten ehkä vähän aikaa jotain muutakin elämää. Vois kai ahdistaa enemmänkin.