keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Loppu häämöttää?

Rupesin miettimään ajan kulumista. Blogi on nyt ollut pystyssä nelisen kuukautta, enkä oikein tajua mihin tämä aika on hujahtanut. Vastahan oli helmikuu! Hoidoista on takana 5/8, joka pessimistisesti ajateltuna tarkoittaa vain vähän yli puolet, optimistisesti taas sitä, että enää kolme kuuria jäljellä. Lisäksi laskin että noihin kolmeen kuuriin kuluu aika tarkkaan kaksi kuukautta, mikä tarkoittaa vain puolta siitä mitä tähän mennessä jo on lusittu. Eihän se ole paljon mitään! 2/3 joka tapauksessa jo takana!

En haluaisi kesän hujahtavan ohi huomaamatta, mutta toisaalta toivoisin että olisi jo elokuu ja mulla alkaisi olla koko ajan hyviä viikkoja (eikä vain kerran kuussa niin kuin nyt). Toivottavasti kesäilmoja riittäisi vielä alkusyksyynkin niin että mäkin pääsisin niistä nauttimaan.

Tänään on muuten ollut kerrassaan hyvä päivä. Istuin monta tuntia kyläilemässä toisella paikkakunnalla, enkä edelleenkään ole mitenkään erityisen väsynyt. Veriarvoista en osaa sanoa mitään, mutta huomennapahan selviävät kun on ensimmäisten väliverikokeiden aika.