tiistai 3. heinäkuuta 2012

Nukun päivin, nukun öin

Kävin aamulla verikokeissa, ja väsähdin niin pahasti että oli pakko ottaa parin tunnin päikkärit. Ja minähän en siis tosiaankaan nuku päivällä jos en ole oikeasti tosi väsynyt tai kipeä. Nyt lienen lähinnä jälkimmäistä, hiton flunssa. Voimat tuntuu jatkuvasti olevan tyystin loppu.

Tämänpäiväiset verikokeet tosin olivat siitä hyvät, että niissä tsekattiin kilpirauhasarvoja. Tuskinpa niissä arvoissa mitään ihmeellistä on, mutta se on kuitenkin sellainen osa-alue, jota ei mun tietääkseni ole koskaan oikein kunnolla tutkittu. Lääkäri oli sitä mieltä että jotkut mun oireistani saattaa liittyä kilpirauhaseen, joten hyvä että asia nyt varmistetaan.

Eilen kävin munuaislääkärissä (jossa nuo kilpparikokeetkin siis määrättiin). Mitään uutta ei selvinnyt: munuaisongelmat saattavat olla tai sitten olla olematta käänteishyljintää. Mitään erillistä munuaissairautta siellä ei ole, vika on enemmänkin munuaisten verenkierrossa. Joku (ehkä se käänteishyljintä) tukkii pieniä verisuonia, jolloin munuaiset eivät pääse toimimaan normaalisti. Lääkäri ei kuulemma koskaan ollut nähnyt tällaista tapausta, lukenut vaan kirjoista että mahdollista on. Rupean olemaan sen verran outo lintu näitten vaivojeni suhteen että olen lääkäreille ilmaista oppimateriaalia, heh.