lauantai 30. lokakuuta 2010

Viinatesti

Selkä on edelleen kipeä ja jumissa, mutta positiivista on, ettei se reagoi alkoholiin mitenkään. Silloin kun sitä tautia siellä varmuudella oli, aiheutti jo esim. yksi pullo olutta niin hirveät kivut ettei pahemmin tehnyt mieli ryypiskellä. Eilen päätin kokeilla hieman punaviinin siemailua, ja suureksi helpotukseksi selkä ei pannut sitä pahakseen. Jotain vikaa siellä varmasti on, mutta olen kuitenkin ihan pikkuisen vähemmän huolissani kuin eilen.

Ai niin, kipu tuntuu säteilevän hiukan myös jalkoihin. Onkohan mulla joku välilevyongelma?

torstai 28. lokakuuta 2010

Huolestus

Mun selkään sattuu. Ehkä olen vaan nitkauttanut sen jotenkin, mutta toisaalta en voi olla ajattelematta että siihen sattui myös silloin kun siellä oli tautia. Oon ihan pikkusen huolissani.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Päälläänseisontaharjoitus

Lukuisista yrityksistä huolimatta Blogger ei suostunut ymmärtämään, että tämä kuva on jo kertaalleen käännetty kuvankäsittelyohjelmassa, ja koska bloggaajalla meni hermot tasan nyt, postataan tämä kuva ylösalaisin. Jos kuvakulma häiritsee, voitte joko kääntää tietokonetta, tai sitten teillä on elämänne tilaisuus opetella seisomaan päällänne.

No, joka tapauksessa: näitä voisi melkein jo kutsua hiuksiksi. :)

torstai 14. lokakuuta 2010

Pystytukka

Ajattelin vaan pikaisesti ohimennen mainita, että mun hiukset on jo niin pitkät että ne on mahdollista nukkua länään. Pitää vissiin ostaa kampa. :D

perjantai 8. lokakuuta 2010

Pitkästä aikaa sairaalalla

Kävin tänään sairaalalla huuhteluttamassa porttia. Aulassa törmäsin tuttuun hoitajaan jonka kanssa mentiin yhtä matkaa osastolle. Siellä toinen tuttu hoitaja kyseli iloisesti kaikki mahdolliset kuulumiset läpi samalla kun huuhteli portin (joka muuten toimi moitteettomasti). Tuli hyvä mieli. Vaikka portin huolto tuntuu välillä vähän tyhjänpäiväiseltä velvollisuudelta, antaa se hyvän tekosyyn poiketa aina silloin tällöin osastolle tapaamaan tuttuja. Tällainen on kyllä hoitotyötä parhaimmillaan: potilasta ei unohdeta paranemisen jälkeenkään.

Marraskuun puolivälin paikkeilla olisi sitten PET-CT-kuvaus ja lääkäri. Olen jotenkin ihan varma että kaikki on hyvin.